Mereka akan pincang tangan mereka di meja pasif

Ahli Gabungan Poker Boleh Fikirkan tentang Poker dalam Banyak Cara Berbeza. Bukan Semua Mempromosikan Bonus Poker yang Membosankan

Kadang kala, bonus poker bonus boleh diperoleh dengan bermain tangan seperti enam lapan spade dan sembilan jack berlian. Walaupun sesetengah orang menikmatinya, yang lain sering melakukannya dengan salah slot online aztecslot88.

Mereka akan pincang tangan mereka di meja pasif, tetapi mereka akan melakukan perkara yang sama di meja yang agresif, di mana mereka harus mengetatkan dan menunggu kad.

Adakah mereka lebih baik melipat tangan yang ternganga dan tendangan lemah sebelum terjatuh?

Mereka tidak tahu jenis tangan yang paling kuat menentang lawan atau jenis meja, dan ini menyebabkan mereka kehilangan banyak wang secara pasif dalam jangka panjang.

Ini adalah senario biasa. Walaupun tidak semua orang dapat melakukan gerakan yang tepat sekaligus, majoriti orang lebih suka tidak kehilangan wang mereka pada mereka yang mereka percaya akan menang.

Senario lain yang mungkin anda dengar ialah – Ia bukan sesuatu yang luar biasa bagi seseorang untuk mendapatkan semua cip mereka dalam pra-flop pertengahan.

Mereka berharap mereka dapat melakukan ini sepanjang masa. Namun, sebilangan orang nampaknya dapat melipat setiap kali mereka mempunyai tangan. .

Walaupun tawaran bonus poker tidak selalu popular, ia menarik pelanggan.

Sungguh mengerikan apabila mereka membuat orang ramai meletakkan semua cip mereka dalam pegangan kecil.

Apa gunanya memanggil dengan tangan marginal apabila jelas bahawa tangan yang sebenarnya diperlukan untuk bermain?

Macam mana dengan ini?

Mereka telah mendapat beberapa kad yang bagus sepanjang malam tetapi mereka tidak berjaya. Jadi mereka telah melipat selepas setiap kegagalan, jika mereka dipertaruhkan.

Mereka sering menghadapi masalah seperti tidak memilih tempat mereka dengan betul ketika mereka bertaruh.

Mereka berfikir ini kerana mereka mengharapkan lawan mereka melipat jika mereka tidak memukul pada papan yang mereka letakkan (seperti jika mereka memegang kad tinggi yang serupa), jadi mereka memanggil mereka dan kemudian menyemak.

Walaupun setiap orang mempunyai pendapat mereka sendiri tentang poker, semua pemain mendapat manfaat yang sama jika mereka tidak mengambil kesempatan daripada sebarang tawaran poker bonus.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*