Sebab mengapa Pembelian Semula Mempunyai Pembaziran Masa

Sekiranya anda gemar membeli semula kejohanan, berhenti sekarang. Saya tidak merancang untuk mengatakan sesuatu yang lebih positif mengenai perkara ini. Yang akan anda terima dengan menggunakan ini adalah alasan untuk berteriak di monitor anda, agar usaha untuk benar-benar menyelamatkan ubat malu dan sakit kepala, teruskan ke panduan seterusnya.

Baiklah, bagi anda yang tertinggal, mari kita bincangkan mengapa pembelian semula menghisap. Bagi anda secara peribadi, jika anda benar-benar tidak tahu apa itu pembelian semula, ia juga merupakan kejohanan yang membolehkan anda membeli kembali setelah anda keluar Mega888mw, yang bermaksud anda boleh terus mencari jalan masuk sehingga sejumlah pembahagi itu. Di samping itu anda berpeluang membeli kerepek dari awal untuk menggandakan timbunan anda, atau untuk membeli pemproses apabila anda berada di bawah kuantiti tertentu. Itu mungkin nampaknya merupakan berkat besar dalam dunia poker, namun mungkin tidak. Ia adalah jerat.

Anda lihat, setelah anda beralih ke pembelian semula, saat ini anda mendapat tanggapan di kepala anda bahawa anda boleh kembali jika anda menghilangkannya. Ini bermakna bahawa anda tidak mempunyai pemacu sifar untuk berfungsi dengan baik. Tidak ada orang lain di meja. Apa sebenarnya yang ditukarkan? Meja yang dipenuhi keldai bergerak untuk membuat kerepek cepat. Tiada siapa, dan yang saya maksudkan tidak ada badan, berkinerja baik pada awal pembelian semula. Mereka tidak mempunyai tujuan untuk. Untuk tiga puluh saat pertama anda bermain lebih banyak lagi, anda hanya akan menyertai kejohanan poker yang sangat buruk.

Di luar kesedaran kestabilan yang salah ini, pembelian semula tidak berdaya kerana mereka membuat anda membuang wang anda dengan cepat. Anda mungkin membayar $ 30 untuk masuk ke kejuaraan, tetapi akhirnya anda menghabiskan $ 100 lebih banyak dalam latihan ini. Sekiranya hadiah terbaik adalah $ 1000, maka itu baik-baik saja, tetapi sekiranya anda keluar dengan nilai 90 di mana tempat terbayar terbawah membawa tempat tinggal, anda sebenarnya telah menjatuhkan pendapatan. Anda harus berjaya meletakkannya dengan bayaran. Anda mungkin mengeluarkan $ 130 hanya untuk mendapatkan wang langsung sebaik sahaja sesi membeli semula selesai. Bolehkah anda menentukan di mana ia akan berlaku?

Ringkasnya, jika Anda hanya mempunyai dua sel yang berfungsi, gunakan ini untuk mengelakkan pembelian semula. Berpegang pada item yang tidak akan memberi anda peluang dan membolehkan anda berinteraksi dengan orang-orang yang peduli tentang permainan ini. Sekiranya anda benar-benar merasa seolah-olah anda mesti memainkannya, kritikan terhadap PokerStars.net dapat membantu anda.

Heaven telah berada di sekitar poker sejak sekian lama, dan ini merangkumi kajian pertandingan secara terperinci. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai cadangan Heaven’s Poker beserta nasihat lain, sila lawati dan uji kami.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*